Értékeink

 

Eredményesség:
Hatékony, eredményes, a vevőink által elismert teljesítmény áll  hosszú távú céljaink középpontjában.  Valljuk, hogy az eredményesség valamennyi munkatársunk munkájának eredményétől függ.

 

Felelősség:
Döntéseinkért felelősséget vállalunk, és arra törekszünk, hogy valamennyi munkatársunk tevékenységében, magatartásában jelenjen meg a döntéseiért vállalt felelősség.

 

Elkötelezettség:
Elkötelezettek vagyunk a kölcsönös érdekek alapján a piac és vevőink igényei iránt. A kötelezettség valamennyi munkatársunknak is feladatot jelent. Elkötelezett munkatársakkal javul a vállalkozásunk eredményessége.

 

Megoldásra törekvés:
Továbbfejlődésünk alapja a hatékony, új megoldások keresése, a műszaki-technológiai fejlesztés, a hatékony gyártás biztosítása. Ebben valamennyi munkatársunk kötelezettséget vállal. Mindannyiunk feladata a szakmai tudásának fejlesztése. Bátorítjuk az egyéniséget és a kezdeményezést.

 

Szakmai színvonal növelése:
Vevőink elvárása a műszaki színvonal növelése. Mindez jelenti, hogy a dolgozók szakmai ismeretei folyamatosan fejlődjenek. Munkatársainkat a folyamatos fejlesztés és rendszeres visszajelzés révén támogatjuk.

 

 

Vissza az oldal tetejére!